Compania și Echipa

ADVAHOO este o companie de software specializată în dezvoltarea de soluții pentru industria financiar bancară. Abordarea noastră este aceea de a construi o platformă software puternică, care să permită băncilor punerea în valoare a eforturilor lor de dezvoltare a profitabilității afacerilor, precum și a diversificării.

Credem că transformarea digitală este strategia cea mai indicată pentru organizațiile financiare, în vederea implementării de servicii care să constituie oportunități în consolidarea relației cu clienții, atingerea excelenței operaționale și gestionarea cu succes a afacerilor.

Misiunea noastră este de a conduce organizațiile către noi oportunități și de a ajuta băncile și instituțiile financiare în adaptarea modelului lor de business, astfel încât să se ridice la înălțimea exigențelor și așteptărilor clienților proprii.

Propunerea Noastră de Valoare Adăugată pentru Clienți

  • Să oferim clienților noștri un nivel de control fără precedent și flexibilitate în administrarea proceselor din organizațiile lor, astfel încât re-engineering-ul, schimbarea și eficientizarea lor să devină elemente obișnuite ale activității de zi cu zi.
  • Să sprijinim clienții noștri în deschiderea de noi cicluri de viață ale produselor lor, ajutându-i să înțeleagă beneficiile arhitecturii aplicațiilor Java Web, să planifice procesul de migrare către o asemenea platformă și să le oferim suport în faza post-migrare
  • Să sprijinim organizațiile în migrarea sistemelor lor pre-existente către soluții Enterprise Web 2.0, Arhitectură Bazată pe Servicii (SOA) și Business Process Management
  • Să facilităm clienților noștri intrarea într-o nouă eră de operare și gestionare a aplicațiilor enterprise, prin valorificarea avantajelor soluțiilor Web 2.0, precum aspectul nou, dashboard-urile interactive, capabilitățile puternice de personalizare a interfețelor, colaborarea și comunicațiile unificate

Echipa

Cunoștințele semnificative de business și experiența tehnică solidă sunt caracteristicile principale ale echipei noastre. Colegii noștri au experiență demonstrată în business și managementul proiectelor, cunoștințe puternice ale cerințelor tehnice pentru business-ul financiar și capacitatea de a înțelege și modela procesele de business.

Echipa noastră armonizează profesioniști cu o lungă și excepțională experiență de business, cu profesioniști având competențe tehnice certificate. Echipa are peste 20 de ani de experiență în tehnologii IT și industria financiară, fiind promotoarea de multiple proiecte de aplicații de business, sisteme de plăți, tehnologii mobile și de internet pentru sfera serviciilor financiare.